PalvelutPuutarhuri- ja viherhoitopalvelut yksityistalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille

Ammattitaitoiset puutarhurimme suorittavat kaikki puutarha- ja viheralueiden hoitotyöt. Palveluihimme kuuluvat puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset, alas leikkaukset ja muotoon leikkaukset, puunkaadot, kitkentätyöt, haravointityöt, istutustyöt, rikkaruohojen ja haittakasvien myrkytystyöt, kastelut, kuorikatteen levitystyöt, aluskankaiden asennustyöt, nurmikon perustustyöt, siirtonurmikon asennustyöt, jne. Tarjoamme yksittäisten työsuoritteiden lisäksi myös kaikenkokoisiin kohteisiin kokonaisvaltaisia viherhoitosopimuksia, jolloin vastaamme edellä mainituista töistä ja muista sovittavista viherhoitotöistä itsenäisesti koko sopimuskauden ajan.

Palveluihimme kuuluu myös sammalen ja rikkakasvien poisto laatoitus-, asfaltti- ja sora-alueilta. Käytämme kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvaa työtapaa, korkeapainepesusta käsin kitkemiseen tai tarvittaessa myrkyttämiseen. Käytämme työskennellessämme aina ekologisia työtapoja ja aineita. Huolehdimme, että alue jää työmme jäljiltä aina siistiksi ja valmiiseen käyttökuntoon.

Pihasuunnitelma, kasvisuunnitelma ja viherhoitosuunnitelma

Tarjoamme käyttöösi pihanrakennusalan ehdottomat ammattilaiset, joiden avulla kohteeseesi voidaan laatia kokonaisvaltainen pihasuunnitelma, sisältäen urakkahintaisen tarjouksen suunnitelman mukaiset työt toteutettuna. Suunnitelma voidaan laatia asiakkaan toiveita noudattaen sisältämään joko rakenteelliset osuudet, tai valmiin rakenteen jo ollessa valmiina, pelkän puutarhurin laatiman kasvisuunnitelman. Pihasi rakenteellisten osien suunnittelusta meillä vastaa vankan kokemuksen omaava maanrakennusalan insinööri, yhdessä ammattitaitoisen puutarhurimme kanssa, jotta pihastasi saadaan mahdollisimman toimiva ja upea.

Mikäli pihasi tai puutarhasi on jo valmiina ja kaipaat apua tai neuvoja sen hoitamisessa, laadimme kohteeseesi viherhoitosuunnitelman, jota noudattamalla pihasi voi paremmin ja näyttää aina upealta.TAIMITOIMITUKSET:
Taimet kohteeseen toimitettuna, tarvittaessa myös istutettuna

Hyvät suhteemme kotimaisiin taimistoihin takaavat asiakkaallemme edulliset ja laadukkaat taimet. Jos käytössäsi on jo valmis pihasuunnitelma kasvi- ja taimilistoineen, lähetä se meille, niin teemme sinulle edullisen tarjouksen kasveista ja taimista suoraan kohteeseesi toimitettuna. Tarvittaessa tarjoamme ja toimitamme samalla myös tarvittavat mullat, kuorikatteet, kankaat ja koristekivet jne..

Tarjouspyynnön taimista ja muista materiaaleista voit lähettää joko yhteydenottolomakkeemme avulla tai sähköpostitse info@engarea.fi